Поддръжка и изработка на уеб сайтове и онлайн магазини с атрактивен риспонсив дизайн

Лого дизайн / изработкана лого от 2P Web на добра цена

Home Лого дизайн / изработкана лого от 2P Web на добра цена

Лого дизайн – инвестирайте в бранда си

имаме богат опит в изработката на фирмено лого с високо качество на конкурентна цена

Лого дизайн

Изработката на лого е важна за всеки бизнес. Логото представя бранда ви пред потребителите. Точния процес на изработка не винаги е еднакъв, зависи от редица фактори и опита на лого дизайнера. Ние ще ви преведем през всички етапи от лого дизайн процеса. Ще ви консултираме според нашия богат опит. Всички наши клиенти остават удовлетворени, дори често трудно избират, поради това, че харесват множество варианти. Предлагаме конкуренти цени за лого дизайн.

защо лого дизайн от 2P Web ?

Изработката на фирмено лого изисква добра комуникация и богат опит, ние притежаваме и двете

изработка на лога повече от 15 години

знаем как да пресъздадем вашите виждания

лого файлове за всяка цел

проучване за всеки лого дизайн

кратки срокове за изработка на лого

избор на шрифт и цветове

Какво е лого дизайн ?

Фирменото лого е отражение на бизнеса на клиента, както и на бъдещите му цели, представящо го по дигитален начин пред аудиторията. То е изключително важен елемент от цялостната визия на всяка фирма, тъй като спрямо него се подготвят всички други рекламни материали, като уеб сайт, печатни реклами и др. (брандиране). Като най-важна част от графичния имидж на фирмата, съветваме клиенти ни да обърнат специално внимание на лого дизайна за техния бранд. Ако логото не е изработено коректно, това ще влияе в бъдеще на всички рекламни материали.

Как работим при изработка на лого ?

Работата по изработката на фирмено лого е сложен процес, състои се от няколко части, които ще разгледаме детайлно по-долу :

Проучване и събиране на информация :

Първата ни цел е да съберем максимално много информация от клиента за желаното от него лого, като идеи, харесвани примерни лога, желани цветове или графични елементи. Често се случва и ние да вземем тези решения вместо клиента. След събирането на инфрмация от клиента за лого дизайн, преминаваме към проучване на конкуренцията в съответния бизнес сектор. Целта е да се избегнат най-комерсиалните идеи и да се постигне максимално оригинално лого, това не винаги е възможно на 100 %, но се стараем.

Предварителни варианти при лого дизайн :

След събиране на информацията и проучването за логото, преминаваме към изработката на предварителни варианти. Създаваме между 5 и 15 варианта, без да ги изпипваме детайлно. Идеята е да видим реакцията и мнението на клиента, вариантите може да се комбинират или ако клиента не хареса нищо, да се направят още. Пратиката в лого дизайна показва че тази стратегия е изключително печеливша, тъй като клиента и дизайнера могат да имат абсолютно различно виждане за изработката на лого. Разбира се в тази стъпка е много важна комуникацията между клиента и нас.

Междинни варианти на логото

След предварителните варианти на логото, клиента е харесал идея или комбинация от предварителни варианти на логото. Подготовяме нови вариации на логото, спрямо събраната информация. Отновно следва одобрение на лого дизайнът от страна на клиента, ако всичко е наред на тази стъпка избираме фаворит.

избор на цветове

След като имаме готовото лого, изработваме варианти на цветовете му. Тук вариантите могат да са по желание на клиента + подходящи според нас. Смятаме че е наша отговорност да предложим и нашето виждане за цветовете, тъй като клиента може да се отклони от правилната посока. За всички наши решения се агументираме на база опита, който имаме до сега. Всяко лого изработваме и в черно бяла версия.

финализиране на фирменото лого

Избраното фирмено лого подготвяме в архивиран файл с всички формати и текстови файл с описание на използван шрифт и кои файлове за какво служат. Какви формати подготвяме : pdf – векторен файл в CMYK, psd векторен файл RGB, jpg растерен файл за дигитални медии RGB, png растерен файл с прозрачен бекграунд RGB, svg векторен файл за дигитални медии RGB. При желание на клиента, можем да подготвим и други формати. В изброените файлови формати подготвяме и черно бял вараинт на логото, както и варианти за светъл и тъмен бекграунд.