Поддръжка и изработка на уеб сайтове и онлайн магазини с атрактивен риспонсив дизайн

Референции

Home Референции
КАКВО МИСЛЯТ КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Това е вторият съвместен проект по който работим с Филип Колев. С тази референция мога да потвърдя изключително професионалните и в кратки срокове извършени услуги – изработка на лого и уебсайт на фирмата ни ECOLUX DESIGN LIMITED във Великобритания. Проектът беше доста специфичен и изискваше някои по-нестандартни решения, но благодарение на професионалния опит на Филип и неговите колеги сайтът беше завършен в изключително кратки срокове и според всички наши изисквания. Мога изцяло да препоръчам Филип Колев и фирмата 2P Web Design на всички бъдещи клиенти, които търсят да им бъде изработен висококачествен и професионален уебсайт. Оригинална референция

Юлиан Йорданов
, ecoluxdesign.co.uk

Прокомтех ЕООД издава настоящата референция на 2P Web Design за удовлетвореността си от съвместната работа по изработката на корпоративен уеб сайт на фирмата - procomtech-bg.com. Проектът беше завършен качествено и на време. Оказаното ни професионално съдействие от екипът на 2P Web Design спомогна за създаването на красив и модерен уеб сайт. Препоръчваме фирма 2P Web Design като надежден партньор за изработка на уеб сайтове.
Оригинална референция

Пламен Нуков
, procomtech-bg.com

С настоящата референция бихме искали да споделим нашата удовлетвореност и висока оценка за работата и професионализма на Филип Колев, който изгради сайта ни, спазвайки всички договорени срокове и изисквания. Проявената креативност допринесе за съвременния облик на сайта ни и неговата функционалност. Препоръчваме Филип Колев като коректен партньор, на който може да разчитате за генериране на добри уеб решения.

Марияна
, www.bulcore.bg

Бихме желали да изразим своето задоволство от съвместната работа с 2P Web Design по уебсайтът на фирмата ни – www.svetutnabaniata.com. Екипът на 2P Web беше изключително отзивчив, креативен и точен. Всеки етап от проектa беше реализиран на време. Благодарни сме за консултациите, които помогнаха за изграждането на проекта. Препоръчваме услугите на 2P Web Design.
Оригинална референция

Николай Шопов
, www.svetutnabaniata.com

Хари – М” е дружество с дългогодишен стаж, специализирано в сферата на хамалските и товарно-транспортните услуги. "Ангажирахме „2P Web Design Studio” за изработката на новата ни интернет страница www.hamali-harry.com. Сайтът беше изработен своевременно и професионално. Благодарение на креативните и иновационни идеи, предложени ни от г-н Колев и екипа му, нашата фирма е първата в бранша, която предлага уникалната по рода си услуга „Онлайн оглед”. Използваме услугите на студиото за регулярното обслужване и обновяване на сайта, както и за популяризирането му в инернет пространството. С настоящата референция препоръчваме „2P Web Design Studio” на всички настоящи и бъдещи клиенти като надежден партньор в сферата на всички предлагани от тях услуги.

Хари Манолов
, www.hamali-harry.com

Научна организация „Българско Кардиоторакално Дружество“ работи с г-н Филип Колев от основаването си през 2010 г. С професионалната си подкрепа той участва в процеса на учредяване на дружеството и последващото поддържане на сайта и активна медийна реклама на дейността на организацията. Г-н Филип Колев винаги се е отнасял сериозно към поетите ангажименти, изпълнявал е договорените дейности в срок и всеотдайно, отчитайки всички специфични особености както на медийния пазар, така и на нуждите на научно дружество с нестопанска цел. Адекватността на изпълнение на поетите ангажименти, своевременната комуникация на успехите и визникващите проблеми, допринасяха за спокойната работа и добри резултати. Близо осемте години съвместна работа с ( „ТУ ПИ УЕБ ДИЗАЙН“ ЕООД ) и персонално с г-н Филип Колев, ми дават основание да го препоръчам като надежден и професионален партньор. Оригинална референция

Проф. Галина Кирова-Недялкова
, bsctr.bg

Дружеството СИС Логистикс организира превози на товари на територията на цяла Европа. Персоналът се състои от 25 човека, и се работи с повече от 2000 кантрагенти. Фирмата се развива постоянно, като излиза на нови пазари, увеличава активите и броя на заетите лица.
Във връзка с работата с клиенти възникна необходимост от по-удобен за навигация website, ненатоварващ техниката и интернет връзката, както и с възможности за бъдещи разширения. В работата се откроиха неговите качества - практични идеи, качество на крайния продукт, експедитивност и ангажираност. Като впечатление прави планирането и спазването на заложените срокове. Реално website-тът беше активен преди крайната дата. След изпълнението на този проект, Филип Колев беше нает и за организиране на електронните пощи на фирмата, с което се оказа че той успява да предложи пълно IT обслужване на СИС Логистикс. Беше направена профилактика и обновяване на hardware, изграждане на вътрешна мрежа и подобряване на електронната комуникация. Имам изцяло положителна оценка за съвместната ни работа, като оставам благодаарен за спестеното ми време, предложените идеи и крайния рузултат.
Оригинална референция

Инж. Светлозар Петров
, www.sislogistics.bg

„Фактор трейд“ ЕАД е водещо дружество в дистрибуцията на строителни материали в страната. За нуждите на нашата дейност възложихме на „2P Web Design Studio” направата на интернет страницата на дружеството. В последствие, доволни от резултата, добавихме допълнителни възможности на сайта, свързани пряко с работата ни с клиентите. Днес от позицията на времето, считаме, че резултатите от съвместната ни работа са много добри. С „2P Web Design Studio” работим вече повече от 5 години, като реализирахме няколко интернет проекта, които намираме за успешни и това ни дава предимство пред конкуренцията. С настоящата референция препоръчваме „2P Web Design Studio” като добър и надежден партньор в сферата на интернет услугите.

Васил Мишев
, „Фактор трейд“ ЕАД

На линия сме за консултация Пон-Петък от 09:00-17:30

Свържете се с нас