Поддръжка и изработка на уеб сайтове и онлайн магазини с атрактивен риспонсив дизайн

Референции

Начало Референции
КАКВО МИСЛЯТ КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Прокомтех ЕООД издава настоящата референция на 2P Web Design за удовлетвореността си от съвместната работа по изработката на корпоративен уеб сайт на фирмата - procomtech-bg.com. Проектът беше завършен качествено и на време. Оказаното ни професионално съдействие от екипът на 2P Web Design спомогна за създаването на красив и модерен уеб сайт. Препоръчваме фирма 2P Web Design като надежден партньор за изработка на уеб сайтове.
Оригинална референция

Пламен Нуков
, procomtech-bg.com

С настоящата референция бихме искали да споделим нашата удовлетвореност и висока оценка за работата и професионализма на Филип Колев, който изгради сайта ни, спазвайки всички договорени срокове и изисквания. Проявената креативност допринесе за съвременния облик на сайта ни и неговата функционалност. Препоръчваме Филип Колев като коректен партньор, на който може да разчитате за генериране на добри уеб решения.

Марияна
, www.bulcore.bg

Бихме желали да изразим своето задоволство от съвместната работа с 2P Web Design по уебсайтът на фирмата ни – www.svetutnabaniata.com. Екипът на 2P Web беше изключително отзивчив, креативен и точен. Всеки етап от проектa беше реализиран на време. Благодарни сме за консултациите, които помогнаха за изграждането на проекта. Препоръчваме услугите на 2P Web Design.
Оригинална референция

Николай Шопов
, www.svetutnabaniata.com

Хари – М” е дружество с дългогодишен стаж, специализирано в сферата на хамалските и товарно-транспортните услуги. "Ангажирахме „2P Web Design Studio” за изработката на новата ни интернет страница www.hamali-harry.com. Сайтът беше изработен своевременно и професионално. Благодарение на креативните и иновационни идеи, предложени ни от г-н Колев и екипа му, нашата фирма е първата в бранша, която предлага уникалната по рода си услуга „Онлайн оглед”. Използваме услугите на студиото за регулярното обслужване и обновяване на сайта, както и за популяризирането му в инернет пространството. С настоящата референция препоръчваме „2P Web Design Studio” на всички настоящи и бъдещи клиенти като надежден партньор в сферата на всички предлагани от тях услуги.

Хари Манолов
, www.hamali-harry.com

Дружеството СИС Логистикс организира превози на товари на територията на цяла Европа. Персоналът се състои от 25 човека, и се работи с повече от 2000 кантрагенти. Фирмата се развива постоянно, като излиза на нови пазари, увеличава активите и броя на заетите лица.
Във връзка с работата с клиенти възникна необходимост от по-удобен за навигация website, ненатоварващ техниката и интернет връзката, както и с възможности за бъдещи разширения. В работата се откроиха неговите качества - практични идеи, качество на крайния продукт, експедитивност и ангажираност. Като впечатление прави планирането и спазването на заложените срокове. Реално website-тът беше активен преди крайната дата. След изпълнението на този проект, Филип Колев беше нает и за организиране на електронните пощи на фирмата, с което се оказа че той успява да предложи пълно IT обслужване на СИС Логистикс. Беше направена профилактика и обновяване на hardware, изграждане на вътрешна мрежа и подобряване на електронната комуникация. Имам изцяло положителна оценка за съвместната ни работа, като оставам благодаарен за спестеното ми време, предложените идеи и крайния рузултат.
Оригинална референция

Инж. Светлозар Петров
, www.sislogistics.bg

„Фактор трейд“ ЕАД е водещо дружество в дистрибуцията на строителни материали в страната. За нуждите на нашата дейност възложихме на „2P Web Design Studio” направата на интернет страницата на дружеството. В последствие, доволни от резултата, добавихме допълнителни възможности на сайта, свързани пряко с работата ни с клиентите. Днес от позицията на времето, считаме, че резултатите от съвместната ни работа са много добри. С „2P Web Design Studio” работим вече повече от 5 години, като реализирахме няколко интернет проекта, които намираме за успешни и това ни дава предимство пред конкуренцията. С настоящата референция препоръчваме „2P Web Design Studio” като добър и надежден партньор в сферата на интернет услугите.

Васил Мишев
, „Фактор трейд“ ЕАД

На линия сме за консултация Пон-Петък от 09:00-17:30

Свържете се с нас