Поддръжка и изработка на уеб сайтове и онлайн магазини с атрактивен риспонсив дизайн

УСЛУГИ

Home УСЛУГИ

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ, ДИНАМИЧЕН С АДАПТИВНА (RESPONSIVE) СТРУКТУРА

Посрещнете бъдещето с адаптивен динамичен уеб сайт на изгодна цена. Изработваме уеб сайтове с WordPress, наложил се на пазара като най-качествената и добре оптимизирана CMS система.

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН С АДАПТИВНА СТРУКТУРА

Изработване на висококачествени адаптивни онлайн магазини с Wordpress - WooCommerce или PrestaShop, в зависимост от нуждите на клиента. Електронен магазин със всички необходими функционалности и видео обучение.

ПОДДРЪЖКА НА УЕБ САЙТ

Предлагаме поддръжка на почти всички видове проекти. Поддръжката е изключително важна за качественото качване на информация в сайта. Поддръжката включва всичко свързано с качествената работа на уеб сайта.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

OnPage SEO оптимизацията и facebook оптимизация. Предлагаме също и обучение за клиенти които желаят да правят оптимизацията сами. Използваните от нас CMS системи се индексират много добре, тъй като са направени по последните стандарти за SEO оптимизация.

ИЗРАБОТКА НА ПЕЧАТНИ РЕКЛАМИ

Изработваме всякакъв вид печатни материали като : флаери, плакати, винили, календари и тн. Освен дизайн и предпечат можем да поемем и работата по печата на материалите, тъй като работим с няколко печатници.

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ, СТАТИЧЕН, АДАПТИВЕН

Предлагаме изработка на статичен уеб сайт с адаптивна структура (responsive). Подходящ за малки сайтове с редки промени по съдържанието. Оригинален дизайн и версии за телефон, таблет и персонален компютър. Цени от 550 лв.

БАНЕРИ

Изработваме статични и динамични банери. Динамичните банери имат възможност да показват съдържание от вашият или друг сайт в реално време, примерно залози и др.

РЕДИЗАЙН НА УЕБ САЙТ

Ако имате сайт но не сте доволни от визията или функциите му ние сме на линия. Безплатна консултация за всеки клиент.

FACEBOOK СТРАНИЦИ

Поради налагане на facebook като част от онлайн бизнеса, предлагаме изработка на facebook страници и обучение за работа с тях.

ЛОГО ДИЗАЙН

Дизайнът на лого е изключително важен за всяка фирма, тъй като представя бранда. Изработваме лога за всеки бизнес, както и консултираме клиентите за правилната насока на дизайна.