Поддръжка и изработка на уеб сайтове и онлайн магазини с атрактивен риспонсив дизайн

За нас

Home За нас

НИЕ СМЕ 2P WEB DESIGN, КРЕАТИВЕН И ПРЕЦИЗЕН ЕКИП. РАБОТИМ С ФРИЛЕНСЪРИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В СФЕРАТА НА УЕБ ДИЗАЙНА

Консултирайте се с нас всеки работен ден от 09-17ч.

Казвам се Филип Колев и създадох 2P Web Design преди 8 години. След близо 6 години като фриленсър се появи необходимостта от създаването на фирма. Специализирани сме в сферата на графичния и уеб дизайн. Предлагаме всичко необходимо за изграждането на висококачествени уеб сайтове – маркетинг, изработване на концепции, реклама, графичен дизайн и програмиране. Разполагаме с екип от фриленсъри (специалисти на свободна практика) в различни сфери на уеб дизайна, това ни дава възможност за оптимизация на цените на проектите. Изработваме всякакъв вид уеб проекти. Предлагаме и бъдеща поддръжка на интернет страниците, при желание на клиента.

Наша цел е изграждането на качествени уеб страници, притежаващи уникален дизайн и функционалност, според специфичните нужди на бизнеса ви.

Защо да изберете услугите предлагани от нас

 • Ще получите висококачествен, напълно оригинален уеб дизайн изработен специално за вас
 • Предлагаме на всеки желаещ клиент безплатна консултация на място в удобно за вас време
 • Конкурентни цени на уеб дизайн услугите
 • Интересуваме се от новостите в областта на уеб дизайна и се стремим да ги прилагаме, съобразявайки се с желанията на клиента и специфичните изисквания на проекта
 • Стремим се към изграждане на дългосрочно сътрудничество с клиента, предлагайки всякаква допълнителна информация и съвети, свързани с бъдещето на сайта, неговата посещаемост, оптимизация и реклама
 • Изключително отговорни и коректни
 • Адаптивни уеб сайтове
 • Над 10 години опит в сферата

Защо бизнесът ви се нуждае от качествен уебсайт ?

Уеб сайтът е модерен начин за комуникация между бизнеса и потребителите. Уеб сайтът е най-евтината и пълна реклама на вашия бизнес, работеща 24 часа в денонощието. Качественият уеб сайт изисква качествен уеб дизайн – функционален и красив; изграден върху добра идея; с функционалност, съобразена с нуждите на клиента и потребителя.

Уеб дизайнът има за цел да направи бизнеса ви по-популярен и да ви спечели клиенти. Маркетингът играе ключова роля за успеха на всеки уеб дизайн проект – от дефинирането на целта на проекта, през всички проучвания за пазара, конкуренцията и потенциалнити клиенти; изработването на съдържание, което да помогне за постигане на поставената цел и в крайна сметка до изграждането на цялостна визия за компанията и нейния продукт.

Изработката на уеб сайт е комплексна услуга включваща: маркетинг, реклама, програмиране, дизайн, създаване на съдържание, разработка на потребителски интерфейс, SEO оптимизация и др.

Защо качеството на уеб услугите е от значение ?

Предполагаме често ви се е случвало да попадате на сайтове, в които не успявате да се ориентирате; не намирате информацията, която търсите или дизайнът ви кара да се чудите къде сте попаднали. Нашият опит показва, че този тип сайтове биват игнорирани от потребителя, те не успяват да постигнат целите си или нямат въобще ясно дефинирани такива.

Качественият уеб сайт притежава специфична за вашите цели концепция; качествен дизайн, специално създаден за вас; изчистена навигация и добро съдържание.

Изработката на професионален уеб сайт ви гарантира безпроблемната му и дългосрочна работа, привличане на нови клиенти, детайлна реклама пред множество потребители.

Как работим

За изготвянето на добра и детайлна оферта специално за вас и за максимално оптимизиране на цената, прилагаме следните стъпки :

 • 1. Осъществяване на връзка с клиента – чрез и-мейл, телефон, или чрез нашата форма за контакт;
 • 2. Запознаване с проекта – това може да стане, чрез попълване на анкетна карта или чрез среща с клиента; в най-добрият случай и двете.
 • 3. След събиране на нужната информация, изготвяне на оферта за уеб дизайн проекта.
 • 4. Следващата стъпка е изчистване на концепцията и уточняване на сроковете и крайната цена.
 • 5. Подписване на договор и стартиране на работата по проекта.
 • 6. Мое задължение е да ви информирам редовно за развитието на вашата уеб страница, както и да търся отговори на неизяснените въпроси, ако има такива.
 • 7. При желание от ваша страна мога да се погрижа и за поддръжката и хостинга на вашия уеб сайт.

При възникнали въпроси можете да се свържете с мен по всяко време :